BerryAlloc Parket - een natuurlijke keuze

Elke parketplank is uniek en heeft karakteristieken eigen aan de boom waaruit ze is ontstaan. Parket bij u thuis integreren is als het ware de natuur bij u in huis halen. U geniet van het beste wat er beiden is: een lijnspel, eenvoudig en puur, een ideale basis voor meer geraffineerde decoratiestijlen en voor een gemoedelijke sfeer.

Onze collectie van exclusieve en aantrekkelijke parket biedt u een keuze aan van:

  • tal van houtsoorten met elk hun eigenheid,
  • een grote variatie in afmetingen: 1-strooksparket smal tot extra breed en 3-strooksparket
  • een afwerking in een high tech vernis zeer robuust en gemakkelijk te onderhouden of een natuurlijke geoliede afwerking met een traditionele diepte
  •  een waaier aan kleuren en aspecten die inspelen op de huidige trens (geborsteld, gekleurd, gekalkt, …)

Een parket kiezen is niet alleen kiezen voor een houtsoort en zijn eigenschappen. Het betekent ook uw leefruimtes zo goed mogelijk trachten te valoriseren met respect voor afmetingen en perspectieven. Een heel klein kamertje, een uitgestrekte hal? Vooral dan zullen de breedte en de lengte van uw planken een belangrijke rol spelen. Net door de afmetingen van de planken onderscheiden de acht gamma's parket van Berry Alloc zich, dit bovenop de waaier aan tinten en afwerkingen.

Ontdek onze uitgebreide collectie parketvloeren – of lees hier meer over parket - en creëer de sfeer die u het meest bij u past. Wat u ook kiest, een parket van BerryAlloc geeft uw interieur een natuurlijk karakter, enig in zijn soort.

Bekijk hier ons overzicht van de verschillende kwaliteiten van eik